Fotbalové soustředění žáků na Rovnosti

04.09.2014 21:50

Předposlední prázdninový víkend se uskutečnilo v rámci TJ Sokol Štítary třídenní soustředění žáků na bývalé chatě Rovnost.  Cílem bylo stmelení kolektivu, společné trénování a zdokonalování se v našem oblíbeném kolektivním sportu – fotbalu.

         Pátek odpoledne se sešlo třináct mladých fotbalistů na štítarském hřišti a kolmo se přemístili na chatu Rovnost. Po té co se ubytovali a seznámili se s okolím, osedlali svá kola a přes pláž si to namířili na hráz Vranovské přehrady. Tady je čekalo velké překvapení a to vyhlídková plavba po Vranovské přehradě do Chvalatické zátoky.  Plavba byla sponzorským darem, kterou věnoval mladým sportovcům majitel lodi pan Balík.

         Večer jsme strávili na ubytovně sledováním našeho zápasu, který nám natočil pan ředitel Nekula, abychom se podívali, jak vypadáme při akci. Také se za námi přijeli podívat předseda oddílu pan Fiala a pan Šimka.

         Druhý den ráno po snídani jsme i přes mírnou nepřízeň počasí vyrazili opět na pláž, kde nás čekal tréning, jehož součástí bylo i koupání. Po velkém výkonu byl pro nás na chatě připraven výborný oběd (kuřecí řízky a bramborový salát), který nám uvařil mistr kuchařského umění pan Petr Šturm, čehož si velmi vážíme.

         Odpoledne nás čekala vyjížďka na kolech. Nejprve jsme zavítali na Šumnou na hasičskou soutěž. Po té jsme se přesunuli do Štítar k rybníku Popák, kde jsme se chvíli zdrželi opět na hasičském cvičení. Dále jsme zavítali na naše domovské hřiště ve Štítarech, kde někteří žáci hráli za dorost.

         Pak už zbývalo dojet opět na chatu, kde už se připravovalo velké grilování. Byli jsme rádi, že za námi zavítali i někteří rodiče.

         A to už byla před námi poslední noc. Někdo šel spát dříve a někdo později, jak to na takových akcích už bývá.

         Ráno jen zbývalo sbalit si svých pět švestek, tak abychom byli před obědem doma.

         Celkově můžu s rukou na srdci říct, že se jednalo o velmi vydařený víkend. Společně jsme si užili jak sportu, tak i zábavy.

                                                                                 

Trenér Petr Cejpek

Zpět
https://www.youtube.com/watch?v=ht7AWIhMohA&feature=related